Com fer perquè el debat entre professionals sanitaris sigui cada vegada mes ampli, seré i eficient?


Com fer perquè el debat entre professionals sanitaris sigui cada vegada  mes ampli, seré i eficient?

dilluns, 18 de febrer del 2013

La seguretat privada fins i tot a la Comissaria

Aquest divendres dia 16, a Radio 4, a les 9 h del mati, representants dels empleats públics argumentaven en una entrevista les abusives retallades en recursos humans i materials que esta fent el Govern. Com deia a la entrevista un policia: "El que estan fent mes que un plá de austeritat (sempre necessari), es un plá per dirigir cap el sector privat (sempre menys transparent) la feina que realitza el sector públic".

Fa unes setmanes una amiga va anar a denunciar un robatori a la Plaza Espanya de Barcelona. Va observar que al interior de la Comissaria la seguretat era en mans de personal uniformat d’una empresa privada de vigilància. Pocs dies abans a la Ciutat de la Justícia de Barcelona ens va sorprendre que la gran majoria del personal uniformats eren personal privats de seguretat. Per acabar, dies desprès a la porta principal, al exterior del edifici principal del Hospital Universitària de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) un membre uniformat de una empresa privada de seguretat contractada amb diner públic, ens volia prohibir respondre a un entrevista a peu dret, del periodista de una radio pública holandesa referent a la nostra opinió sobre les retallades en la Sanitat Pública.

Sostenim que es un despropòsit utilitzar el diner públic per pagar a empreses privades en serveis essencialment públics: policia, justícia, sanitat, etc.

Es una decisió equivocada que, quan mes necessitat tenim de vigilar per on circula el diner públic, mes es derivi cap el sector privat.

1 comentari:

  1. a http://www.generalestudis.com/seguretat/index.html veiem que la Formació de Vigilants privats esta subvencionada. Així si que farem bons negocis: paguem els serveis privats per partida doble. Quin desordre en la gestio dels calers públics ...

    ResponElimina